Home sweet home

Nu sitter jag här i soffan hemma i Lagan igen. Känns riktigt bra att vara hemma igen men samtdigt jätte tråkigt att lämna värmen, alla gulliga thailändare, det helt fullkomligt omöjliga språket och känslan av den stekande solen som bränner på ryggen. Men saknar framför allt känslan av att vara på semester, bara kunna njuta, luta sig bakåt i solstolen och verklligen koppla av. Och att vi fick chansen o göra detta i en av världens finaste och häftigaste länder var helt klart pricken över i:et. 
 
Vi har hunnit med mycket under dessa två veckorna, och inte nöjt oss med att bara legat o pressat vid poolen hela dagen. Varit sjukt kul och spännande att se landet och hur människorna egentligen lever. Hade kunnat skriva sidor om alla härliga dagar så tycker vi förenklar det hela lite, blir en liten fin uppräkning på äventyren istället. Vi har ridit elefant, utforskat den thailändska djungeln o badat i vattenfall, kollat på snake shows, snorklat fler gånger på flera olika öar och på flera helt fantastiska stränder, åkt speedboat i mangroverdjungeln, hälsat på några av våra närmsta ''släktingar'' nämligen aporna, simmat igenom en bäcksvart grotta till en undangömd strand, gått på sjukt många marknader med shopping och också fått spalyx med massage och annat trevligt kroppsfix;) Tror aldrig jag ätit så mycket mat som jag gjort dessa veckorna, rullade ju nästan på planet. 
 
Vi har som sagt haft det super bra och detta är definitiv en resa man sent kommer glömma. Så nu efter två dygn utan sömn är familjen Axelsson mer än taggade inför skola och jobb imorgon;) Kommer såklart lägga upp lite bilder från resan senare så ni får se lite vart vi hållt hus. Nu ska jag slänga mig i duschen, kolla igenom pappret till engelska provet imorgon en sista gång, ögna igenom de alla missade avsnitten av top model sverige och sedan äntligen lägga mig i min helt egna säng. 
 
Ha de bäst! 
 
 

Kommentera här: