Arbetslös eller arbetande kvinna... det är frågan?

Go' kväll!
 
Äntligen är denna dagen snart över haha. Suttit med redovisningen och oppenringen sen 4... Nu har jag verkligen tröttnat, det får gå som det går imon, jag får kolla i papperna en gång för mycket dårå. Men vi har bara en lektion imorgon som tur är innan redovisningarna ska hållas hela eftermiddagen. Men det är bara att tänka på hur skönt det kommer vara när jag sitter här imon kväll igen och har gjort allt. 
 
Åkte iallafall in till Ljungby en timme tidigare idag, det var dags för intervju nummer 2 till sommarjobbet.
Jag lyckades tydligen göra ett bra intryck igår så gick vidare i antagningen. Tycker dagens intervju också gick hyfsat bra så vi får se om jag kallar mig själv arbetslös kvinna eller fullt arbetande kvinna om några veckor;) Nehäni nu ska ja ta o ställa mig framför spegeln och gå igenom redovisningen en allra sista gång. Hejsvejs!    
 
       
         
Åhh vill va blond, brun o ha sommar igen!
 
 
 

Hej mitt i plugget

Sitter här och försöker få ihop en redovisning på mitt gymnasiearbete. På onsdag ska nämligen den 1 års långa inlämningen äntligen avsultas. Så skönt att ha det avklarat innan jag tar påsklov! Vaknade ialafall runt 9 tiden idag och gick ut med vovven. Sen var jag en runda i affären och handlade lite till middagen. Idag står det lax potatis och dillsås på menyn ;)
 
Vid lite över 4 sticker jag in till Ljungby för en arbetsintervju till sommarjobb, åh snälla håll tummarna för mig! Efter intervjun sen sticker jag nog en runda till Oscar för en liten myskväll innan skolan väntar imorgon. Ha en bra dag!
 
                                              
 

Söndag

Hej!
 
Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat till mig haha. Helgen har varit bra, blev snarare nån form av klassmys istället för klassfest till studentfesten i fredags. Men tycker ändå att det hela blev mycket roligare än jag örväntat mig. Med 60, 70 och 80- tals tema kan ju inget gå fel!
Fick skjutts in till Ljungby och sov sen hos Oscar.
 
Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än städning. Efter middagen tänkte jag och Elin ta en liten promenix i det allt annat än så kallade fina vårvädret...   Jaa, vart tog våren vägen? 
Oscar kommer förhoppningsvis förbi en stund i kväll sen, men tills dess ska lite plugg göras. Fick också hem lite av sminket och grejerna jag beställde nu för ett tag sen, detta kommer bli skit bra! 
 
Ha de bäst!