skola again

heej nu ja precis kommit hem från skolan och sitter o äter macka . det var en hyfsat bra första skoldag efter lovet :) idag var tilda sjuk inte kul krya på dig! på so:n så fortsatte vi att spela in filmen som vi håller på med kommer lite bilder här från förra gången som vi spelade in lite före lovet .
men nu ska ja plugga på proven o imon bllir det skola igen o sen så ska ja träna badminton har inte tränat nu på 2 veckor så vi får se hur det går haha ! men nu ska ja plugga hejsvej
ps. ja är inte som anna & elin är inte blogg beroende haha!!!

Konfa konfa konfa ...

hej nu har ja kommit hem från en liten promenad ja mamma o pappa gick åbyrundan så nu har ja nåt att skriva ner i idrottsdageboken :) och nu ska ja inte göra så mycket tror inte att ja orkar göra  så mycket läxa idag faktisktt får träna på proven på a- passet imon men sen kl 2 så e det konfa så då blir det resten av dagen i kyrkan men ja har inte s å mycket mer o berätta så vi ses väl imon ?? haha men puss & kramiz (L)


jag älskar dig !

Hola ! (betyder hej på spanska ni som inte visste haha) snart så ska vi in till grannarna kraft och äta kvällsmat eller snart o snart om en timme kl 6. idag så har ja inte gjort så mycket har varit på sac o städat och sen så har ja städat mitt rum o sen så har ja inte gjort så mycket och nu sitter ja o pratar med elin i telefon och äter godis så jag har typ städat hela dagen inte kuul :( men en sak till som ja har gjort är att inviga studsmattan första gången i år ja o cajsa hoppade innan idag men så klart så blir det inte bra vi typ lekte lite på den o sprang runt (som men inte ska göra för då händer det en olycka) ja så cajsa typ fastnade med båda  fötterna i hålen runt studsmattan och trillade och slog i ansiktet rakt i järnstolpen och slog av halva framtanden !! :O:O så klart så sitter ja bara helt fastklistrad o bara kollar på när allt händer och gör ingenting för att förhindra något det gick bara inte.... bara satt där fy vad jag skäms och blev arg på mig själv . i vissa stunder går det bara inte det är som man sitter fast och inte kan göra något annnat än att bara sitta där o kolla på när allt händer :(:( så jag fick ringa mamma och säga som allt va så hoon kom hem  för hon o pappa va ute o gick o josef på fotbollsträning så klart så var vi själva hemma också men jag fick i alla fall bort klistret som höll mig fast o skyndade mig  o hjälpa henne och såg henne med en helt blodig läpp o en halv tand så det käns som om allt va mitt fel men nu är allt bra igen och det blir väl tandläkaren sen ..... men hon är glad o allt är som vanlig igen :) imon är det konfa nästan hela dan skäns det som men ajaa det e sont som man får leva med haha! men nu måste ja sticka ska ju snart bort men vi ses nog tomarrow!! ja det e klart vi gör inte nog haha !!
mycket gamla bilder men ja bjuder på det än då snäll som man är ! haha :)